EN
English

Francie

Královna všech kuchyní v sobě spojuje nejlepší suroviny, prověřené recepty a brilantní kuchařské dovednosti. A v téhle podobě ji nabízíme i my.

Francouzský degustační stůl -  Kachní prsa Magret
Kachní prsa Magret - pečené brambory Grenaille, pomerančová omáčka
Rukolový salát - čekanka, karamelizované pekany, roquefort
Čočkový salát - cibule, mrkev, petřel, hořčice
Bouillabaisse - provensálská rybí omáčka, šafrán, mušle, zelené fazolky

Francouzský degustační stůl - Jehněčí kotlety
Jehněčí kotlety - rozmarýn, párečky chipolata, gratinované brambory, ratatouille
Salát Masculine - výběr mladých listů salátů, jedlé květy
Francouzská cibulová polévka - bílé víno, sýrové krutony
Salát Nicoise - tuňák, vejce, fazolky, brambory

Francouzský degustační stůl - Hovězí filet
Pomalu pečená hovězí veverka a svíčková - rozmarýnové brambory, omáčka Bordelaise
Zahradní listový salát - polosušená cherry rajčata
Salát z plodů moře - krevety, mušle, zelené fazolky, petržel
Lehce zauzený losos - dresing z dijonské hořčíce, estragon

Francouzský degustační stůl - Bretaňský humr
Grilovaný bretaňský humr - lanýžové máslo, sezonní zelenina
Kachní terina foie gras - meruňkové chutney, brioška
Kaviár - creme fraiche, toast
Salát z uzeného mořského úhoře - fazolky, křepelčí vejce, olivy

Francouzský degustační stůl - Mořský vlk
Grilovaný mořský vlk - zázvorovo-mrkvové pyré, bazalkové pesto
Saláž z potočnice - pečená řepa, kozí sýr
Okurkový salát - ředkvička, jogurtový dresing
Paštika z kachních jater - nakládané okurky cornichons