EN
English

Česko

Tradiční, a přitom moderní. Naservírujeme vám známé a oblíbené chutě české kuchyně v té nejvyšší kvalitě tak, jak je znáte z našich restaurací Čestr a Lokál.

Český degustační stůl - Hovězí maso s omáčkami
Vařené hovězí krájené před hosty s omáčkami - koprová, svíčková, houbová
Žemlový knedlík, brambory m.m.
Salát z červené řepy
Čerstvý farmářský sýr s roketou
Slepičí vývar s domácími nudlemi

Český degustační stůl - Pečená kachna
Pečená kachna - med, tymián, červené zelí, karlovarský knedlík
Mrkvový salát s jablky
Míchaný listový salát s čerstvým sýrem
Grilovaný vepřový bůček a nakládaná zelenina

Český degustační stůl - Grilovaný candát
Filet z candáta - bylinkové máslo, citronová majonéza, brambory pečené ve slupce
Rajčatový salát s červenou cibulí
Salát z farmářským plísňovým sýrem
Hovězí tatarák s opečeným chlebem

Český degustační stůl - Hovězí rostbíf
Hovězí pečeně - pečené brambory, farmářský tvaroh, pažitka
Šopský salát - rajčata, okurky, papriky, balkánský sýr
Celerový salát s vlašskými ořechy
Kulajda

Český degustační stůl - Pražská šunka
Pražská šunka z Našeho masa - bramborové pyré, kyselé okurky, křen, domácí hořčice
Okurkový salát s koprem
Ředkvičkový salát
Filety z uzeného pstruha se zakysanou smetanou