top of page

Přilož ruku k dílu

DSCF2988.jpg

ambice a řemeslo
šílené nápady
bezchybná organizace
adrenalin
humor, z kterého mrazí

Co ještě stojí za našimi vypiplanými eventy?

Tým fungující jako živý organismus, kde každá buňka dokonale zná svou roli, ale i její návaznost na práci ostatních. A dokáže improvizovat, když se někde něco pokazí.

Náš vysněný kolega nebo kolegyně

  •  Se chce pořád zlepšovat.

  •  Dělá spolehlivě svoji práci, ale přemýšlí i za ostatní.

  •  Se nenechá rozhodit nečekanou změnou.

  •  Rád / ráda pracuje.

  •  Má smysl pro humr.

Co pro tebe máme připraveno my

  • Celou výplatu na pásce a včas.

  • „Vysokou školu cateringu“ - učit se můžeš od těch nejlepších v oboru.

  • Práci s kvalitními lokálními surovinami.

  • Možnost se kreativně vydovádět...

  • ...a podívat do neobvyklých a luxusních míst.

+ obědy a občasné občerstvení zdarma, narozeninový dárek v hodnotě 2 000 Kč, teambuildingy a společné večeře 4× ročně, pracovní telefon (dle pozice)

Od koho se můžeš učit

Zakladatelka

Milada Janáková

Milada_Janakova_Portret

Co o ní říkají kolegové:

 

"Dokáže se vcítit do potřeb klienta a poradí si v každé situaci."

 

"Je neskutečně kreativní – co vymyslí během minuty, nebyla bych schopná vymyslet ani za rok."

 

"Je vždycky ochotná pomoct, i když má své práce dost."

„Inspirace je

důležitá, aby se služba neustále posouvala.“

 

  • Podcast pro Forbes.cz
  • ​úspěšně provedla White Circus covidovou krizí

  • má zkušenosti s pořádáním akcí po celé ČR i Evropě

  • v oboru pracuje 20 let

Manažer

Víťa Fečo

Vita_Feco_White_Circus_foto2_Vojtec_Veskrna_ctverec.jpg

Co o něm říkají kolegové:

 

„Dokáže zorganizovat event bez chybičky – naší kreativu překlopí do bezchybné realizace.“

„Je klidnou konstantní silou cateringu, díky níž můžeme jít stále dál.“

„Má analytické myšlení a velmi systematické pracovní postupy.“

„Klíčem k úspěchu akce je dobrá příprava

a zkušenosti.“

  •  v oboru pracuje 20 let

  • zorganizoval přes 1 000 eventů pro 2–9 000 hostů

  • odchoval na 20 dnes úspěšných event manažerů

  • s některými klienty spolupracuje přes deset let

Přicházíš
z restaurace?

Co je u nás jiné (a lepší)

  •  Pokaždé jiné prostředí – kuchyni budeš stavět jednou na louce, podruhé ve Španělském sále na Pražském hradě.

  •  Pokaždé jiní hosté - seznámíš se spoustou  nových a zajímavých lidí.

  •  Pokaždé jiné menu - staneš se mistrem ve svém řemesle.

  •  Důraz na plánování - naučíš se předvídat i nepředvídatelné.

  •  Neustálá improvizace - problémy budeš řešit za  běhu a ostatní na tebe budou spoléhat.​

  • A co o práci ve White Circus říkají sami zaměstnanci?

Nabíráme:

Kuchaře pro catering

Kreativce, kterého baví vymýšlet nové věci

a každou chvíli vařit kuchyni jiného původu. Specialistu na teplou nebo studenou kuchyni, který už není začátečník - může se opřít o pevné kuchařské základy, což mu dává svobodu experimentovat.

 

Baví ho vařit beze zbytků, protože ví, kolik je za každou surovinou práce a nezalekne se ani přímé komunikace s hosty.

mzda: 55 000-60 000 Kč hrubého
pracovní doba: nepravidelná, závislá na aktuální vytíženosti

Výpomoc na obsluhu hostů

Dobrodruha, který má rád místa, kde to žije, a chce nahlédnout do zákulisí jedinečných eventů – od těch komorních až pro akce pro stovky lidí. Nebojí se komunikovat s lidmi, a kdy je to potřeba, dokáže improvizovat.

Chce poznávat zajímavé pražské lokality a s úsměvem na tváři spolutvořit akce, na které se jen tak nezapomíná.

Na detailech se domluvíme osobně. Stačí vyplnit dotazník níže.

Brigádníka do kuchyně

Fanouška gastronomie s vytříbenými chuťovými buňkami, kterého láká vyzkoušet něco nového a má zkušenosti s teplou nebo studenou kuchyní. Chce pracovat se špičkovými lokálními surovinami a pod taktovkou zkušenějších kolegů zkoušet nové kulinářské postupy.

Náročné momenty vnímá jako příležitost pro zlepšení a i pod tlakem je pro něj na prvním místě kvalita vydaného jídla.

Na detailech se domluvíme osobně. Stačí vyplnit dotazník níže.

Potkáme se?

Přilož CV
Prilhlaska

Co se u nás aktuálně děje?

bottom of page