Přilož ruku k dílu

ambice a řemeslo
šílené nápady
bezchybná organizace
adrenalin
humor, z kterého mrazí
Co ještě stojí za našimi vypiplanými eventy?
Náš vysněný kolega nebo kolegyně
-
Se chce pořád zlepšovat.
-
Dělá spolehlivě svoji práci, ale přemýšlí i za ostatní.
-
Se nenechá rozhodit nečekanou změnou.
-
Rád / ráda pracuje.
-
Má smysl pro humr.
Co pro tebe máme připraveno my
-
Celou výplatu na pásce a včas.
-
„Vysokou školu cateringu“ – učit se můžeš od těch nejlepších v oboru.
-
Práci s kvalitními lokálními surovinami.
-
Možnost se kreativně vydovádět...
-
...a podívat do neobvyklých a luxusních míst.
+ obědy a občasné občerstvení zdarma, narozeninový dárek v hodnotě 2 000 Kč, teambuildingy a společné večeře 4× ročně, pracovní telefon (dle pozice)

Od koho se můžeš učit
Zakladatelka
Milada Janáková

Co o ní říkají kolegové:
"Dokáže se vcítit do potřeb klienta a poradí si v každé situaci."
"Je neskutečně kreativní – co vymyslí během minuty, nebyla bych schopná vymyslet ani za rok."
"Je vždycky ochotná pomoct, i když má své práce dost."
„Inspirace je
důležitá, aby se služba neustále posouvala.“
- Podcast pro Forbes.cz
-
úspěšně provedla White Circus covidovou krizí
-
má zkušenosti s pořádáním akcí po celé ČR i Evropě
-
v oboru pracuje 20 let
Šéfkuchař
Vladimír Čech

Co o něm říkají kolegové:
"Nespokojí se s průměrem. Je precizní a neunikne mu žádný detail."
"Kreativní kuchař, který vymýšlí naprosto nečekané kombinace pokrmů."
"Velký odborník v gastru s opravdovou úctou k surovinám."
„Vaření je o
respektu k přírodě
a předávání zkušeností.“
-
má zkušenosti ze zahraničí i největších českých gastro sítí Zátiší, Ambiente a Together
-
Založil projekt Gastrokořeny
Manažer
Víťa Fečo

Co o něm říkají kolegové:
„Dokáže zorganizovat event bez chybičky – naší kreativu překlopí do bezchybné realizace.“
„Je klidnou konstantní silou cateringu, díky níž můžeme jít stále dál.“
„Má analytické myšlení a velmi systematické pracovní postupy.“
„Klíčem k
úspěchu akce je dobrá příprava
a zkušenosti.“
-
v oboru pracuje 20 let
-
zorganizoval přes 1 000 eventů pro 2–9 000 hostů
-
odchoval na 20 dnes úspěšných event manažerů
-
praxi získal v Zátiší Catering Group
Přicházíš
z restaurace?
Co je u nás jiné (a lepší)
-
Pokaždé jiné prostředí – kuchyni budeš stavět jednou na louce, podruhé ve Španělském sále na Pražském hradě.
-
Pokaždé jiní hosté – seznámíš se spoustou nových a zajímavých lidí.
-
Pokaždé jiné menu – staneš se mistrem ve svém řemesle.
-
Důraz na plánování – naučíš se předvídat i nepředvídatelné.
-
Neustálá improvizace – problémy budeš řešit za běhu a ostatní na tebe budou spoléhat.