Přilož ruku k dílu
ambice a řemeslo
šílené nápady
bezchybná organizace
adrenalin
humor, z kterého mrazí
Co ještě stojí za našimi vypiplanými eventy?
Náš vysněný kolega nebo kolegyně
-
Se chce pořád zlepšovat.
-
Dělá spolehlivě svoji práci, ale přemýšlí i za ostatní.
-
Se nenechá rozhodit nečekanou změnou.
-
Rád / ráda pracuje.
-
Má smysl pro humr.
Co pro tebe máme připraveno my
-
Celou výplatu na pásce a včas.
-
„Vysokou školu cateringu“ - učit se můžeš od těch nejlepších v oboru.
-
Práci s kvalitními lokálními surovinami.
-
Možnost se kreativně vydovádět...
-
...a podívat do neobvyklých a luxusních míst.
+ obědy a občasné občerstvení zdarma, narozeninový dárek v hodnotě 2 000 Kč, teambuildingy a společné večeře 4× ročně, pracovní telefon (dle pozice)
Od koho se můžeš učit
Zakladatelka
Milada Janáková
Co o ní říkají kolegové:
"Dokáže se vcítit do potřeb klienta a poradí si v každé situaci."
"Je neskutečně kreativní – co vymyslí během minuty, nebyla bych schopná vymyslet ani za rok."
"Je vždycky ochotná pomoct, i když má své práce dost."
„Inspirace je
důležitá, aby se služba neustále posouvala.“
- Podcast pro Forbes.cz
-
úspěšně provedla White Circus covidovou krizí
-
má zkušenosti s pořádáním akcí po celé ČR i Evropě
-
v oboru pracuje 20 let
Manažer
Víťa Fečo
Co o něm říkají kolegové:
„Dokáže zorganizovat event bez chybičky – naší kreativu překlopí do bezchybné realizace.“
„Je klidnou konstantní silou cateringu, díky níž můžeme jít stále dál.“
„Má analytické myšlení a velmi systematické pracovní postupy.“
„Klíčem k úspěchu akce je dobrá příprava
a zkušenosti.“
-
v oboru pracuje 20 let
-
zorganizoval přes 1 000 eventů pro 2–9 000 hostů
-
odchoval na 20 dnes úspěšných event manažerů
-
s některými klienty spolupracuje přes deset let
Přicházíš
z restaurace?
Co je u nás jiné (a lepší)
-
Pokaždé jiné prostředí – kuchyni budeš stavět jednou na louce, podruhé ve Španělském sále na Pražském hradě.
-
Pokaždé jiní hosté - seznámíš se spoustou nových a zajímavých lidí.
-
Pokaždé jiné menu - staneš se mistrem ve svém řemesle.
-
Důraz na plánování - naučíš se předvídat i nepředvídatelné.
-
Neustálá improvizace - problémy budeš řešit za běhu a ostatní na tebe budou spoléhat.
Nabíráme:
Kuchaře pro catering
Kreativce, kterého baví vymýšlet nové věci
a každou chvíli vařit kuchyni jiného původu. Specialistu na teplou nebo studenou kuchyni, který už není začátečník - může se opřít o pevné kuchařské základy, což mu dává svobodu experimentovat.
Baví ho vařit beze zbytků, protože ví, kolik je za každou surovinou práce a nezalekne se ani přímé komunikace s hosty.
mzda: 55 000-60 000 Kč hrubého
pracovní doba: nepravidelná, závislá na aktuální vytíženosti
Výpomoc na obsluhu hostů
Dobrodruha, který má rád místa, kde to žije, a chce nahlédnout do zákulisí jedinečných eventů – od těch komorních až pro akce pro stovky lidí. Nebojí se komunikovat s lidmi, a kdy je to potřeba, dokáže improvizovat.
Chce poznávat zajímavé pražské lokality a s úsměvem na tváři spolutvořit akce, na které se jen tak nezapomíná.
Na detailech se domluvíme osobně. Stačí vyplnit dotazník níže.
Brigádníka do kuchyně
Fanouška gastronomie s vytříbenými chuťovými buňkami, kterého láká vyzkoušet něco nového a má zkušenosti s teplou nebo studenou kuchyní. Chce pracovat se špičkovými lokálními surovinami a pod taktovkou zkušenějších kolegů zkoušet nové kulinářské postupy.
Náročné momenty vnímá jako příležitost pro zlepšení a i pod tlakem je pro něj na prvním místě kvalita vydaného jídla.
Na detailech se domluvíme osobně. Stačí vyplnit dotazník níže.