EN
English

Středomoří

Tady se potkává italská jednoduchost, španělský temperament a arabské vlivy. Sestavíme vám menu podle chuti. Inspiraci čerpáme z konceptů restaurací Pasta Fresca, Pizza Nuova a Pastacaffé.

Středomořský degustační stůl - Spaghetti s toskánským špekem
Spaghetti s toskánským špekem - rajčata, bazalka
Salát s avokádem - gorgonzola, jahody, vlašské ořechy
Listový salát s tuňákem - cherry rajčata, balzamikový dresing
Fenyklová polévka se šalotkou

Středomořský degustační stůl - Paella
Paella - šafránový rýže, kuře, chorízo, krevety, mušle, zelené fazolky
Uzený hovězí jazyk - lanýžový olej, marinované papričky plněné sýrem
Míchaný salát se sýrem pecorino - sušená rajčata, roketa
Celerová minestra

Středomořský degustační stůl - Slávky na bílém víně
Slávky na bílém víně - šalotka, česneková bruschetta
Houbový salát castagnole - italské kaštanové houby, sezonní zelenina
Minestrone pomodoro - zeleninová polévka, sýr pecorino
Salát s rukolou - čekanka, pomeranč, piniové jádra

Středomořský degustační stůl - Tajine
Jehněčí tajine - pita chléb, rajčata, koriandr
Kuřecí tajine - kuskus, citrony, olivy, šafrán
Zeleninový tajine - rajčata, cuketa, lilek, mrkev
Salát z artyčoků - cizrna, olivový olej

Středomořský degustační stůl - Parmská šunka
Parmská šunka krájená před hosty - opečená ciabatta, olivový olej
Rukolový salát - parmezán, sušená rajčata, olivový olej
Salát z chobotnice - brambory, řapíkatý celer
Toskánská cibulová polévka s pancettou